Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Петрів В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. |
Петрів В. Ю. Шляхи розвитку театрального мистецтва в Україні [Електронний ресурс] / В. Ю. Петрів, Г. Д. Борейко // Вісник Харківської державної академії дизайну і мистецтв. - 2012. - № 4. - С. 172-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/had_2012_4_38
| 2. |
Забитівський Ю. М. Вплив йоду на активність карбогідраз лускатого коропа [Електронний ресурс] / Ю. М. Забитівський, В. Б. Петрів, Я. В. Тучапський // Рибогосподарська наука України. - 2009. - № 2. - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rnu_2009_2_16
| 3. |
Забитівський Ю. М. Вплив розчинених у воді сполук йоду на активність карбогідраз травної системи любінського лускатого коропа [Електронний ресурс] / Ю. М. Забитівський, В. Б. Петрів, Р. І. Пірус, Я. В. Тучапський // Рибогосподарська наука України. - 2008. - № 1. - С. 42-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rnu_2008_1_10
| 4. |
Дубініна А. А. Визначення вмісту важких металів у виноградному вині "Кагор" вітчизняного виробництва [Електронний ресурс] / А. А. Дубініна, І. Ф. Овчиннікова, В. О. Петрів // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 224-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_36
| 5. |
Грициняк І. І. Вплив різних форм селену і йоду на рибницькі та гематологічні показники дворічок риб [Електронний ресурс] / І. І. Грициняк, Н. Й. Тушницька, О. М. Фріштак, В. Б. Петрів // Вісник аграрної науки. - 2013. - № 3. - С. 30-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2013_3_9
| 6. |
Петрів В. Б. Вміст тиреоїдних гормонів та білковий профіль сироватки крові у різних видів ставових риб, вирощених у ставі з підвищеним рівнем йоду у воді [Електронний ресурс] / В. Б. Петрів, В. Г. Янович // Біологія тварин. - 2010. - Т. 12, № 2. - С. 171-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2010_12_2_26 Наведено дані про вплив йоду під час внесення його у воду ставу в кількості 0,1 і 0,2 г/<$E roman м sup 3> у вигляді КI через кожних 20 днів протягом двох місяців на вміст тиреоїдних гормонів у крові і вміст окремих фракцій сироваткових білків ставових риб. У крові дворічок коропа, білого товстолоба і білого амура, які вирощувалися у воді з підвищеним рівнем йоду, у порівнянні з рибами контрольної групи, виявлено підвищення концентрації тироксину і зміни співвідношення окремих фракцій сироваткових білків.
|
|
|